Minu lemmik hapukapsas, mida valmistan päris tihti. Retseptiks sain inspiratsiooni Nami – nami’st, ainult  et sealses retseptis kasutatakse õlut ja veidi vähem suhkrut. Mulle meeldib lihtsalt õunamahlaga rohkem.

 Vaja läheb:

1 kilo hapukapsast (soovitavalt porgandiga)

½ liitrit õunamahla

100 grammi võid

150 grammi pruuni suhkrut

1 ½ teelusikat soola

köömneid, maitse järgi

 Talita nii:

Haki või tükkideks, pane kõik komponendid potti ja hauta madalal kuumusel, kuni kapsas on saavutanud soovitatud pehmuse. Variatsioonina võib pool õunamahlast asendada tumeda õllega (porter, jäägriõlu), või siis ka kogu õunamahla.

Kapsaste pilt on ülemise postituse – ehk siis kapsarullide juures.