Klassikalised muffinid, mis sisaldavad banaane ja kahte erinevat shokolaadi.
Vaja läheb:
2 võimalikult küpset banaani
1 teelusikas söögisoodat
1 teelusikas kuuma vett
125 milliliitrit võid või õli
175 milliliitrit suhkrut
1 muna, lahtiklopituna
1 teelusikas vanilliekstrakti
375 milliliitrit jahu
¼ supilusikat soola
1 teelusikas küpsisepulbrit
100 grammi tumedat shokolaadi (nt. Bitter)
100 grammi valget shokolaadi (nt. Kalev White)
Talita nii:
Purusta kausis kahvliga banaanid, lisa sooda ja vesi ning sega. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja vanillekstrakt ning sega korralikult läbi. Sega omavahel sool, jahu ja küspetuspulber ja sõelu segu taignasse. Lisa banaanipüree ja sega läbi. Shokolaad tuleks hakkida suhteliselt suurteks tükkideks (nii ei sula nad küpsetamisel ära), mina lõikasin ühe ruudu neljaks tükiks. Lisa shokolaad taignale ja sega õrnalt läbi. Täida muffinipanni augud ¾ ulatuses taignaga ja küpseta 220 kraadi juures 20-25 minutit. Muffinipanni tuleks enne taignaga täitmist võiga määrida või siis kasutada paberist muffinikorvikesi.
.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar