Natukene teistmoodi lähenemine tavalisele praemunast hommikusöögile.. Muna küpseb saiapadjal väikeses ahjuvormis, mina kasutasin creme brule vormi, aga kellel neid ei ole võib kasutada ka näiteks muffinivorme. Kogus on arvestatud ühele inimesele. Inspiratsiooni retseptiks sain Toidutarest.Saiapadjal ahjumuna peekoniga

 Vaja läheb:

1 muna

1 viil röstsaia

2 viilu peekonit

riivjuustu

soola ja pipart

 Talita nii:

Rösti sai võimalikult krõbedaks – mina röstisin maksimumajaga kaks korda. Muidugi vaata, et sai päris kõrbema ei läheks. Lõika saiast vormisuurune rõngas ja aseta see võitatud vormi põhja. Prae peekonit paar minutit, vaata sealjuures, et peekon liiga krõbedaks ei läheks – s.t et seda oleks veel võimalik painutada. Äärista peekoniga vormi ääred ja löö sinna vahele muna. Maitsesta soola ja pipraga ning raputa peale riivjuustu. Mina kasutasin mozzarellat ja see sobis suurepäraselt. Küpseta 180 kraadi juures umbes 15 minutit. Serveeri kohe, kuna jahtudes vajub toit lössi.