Kiiresti valmiv ja maitsev soolane pirukas.pIRUKAS BROKKOLI JA LILLKAPSAGA2

Vaja läheb:

Tainas

140 grammi võid

260 grammi jahu

2 spl vett

näpuotsatäis soola

Täidis

1 brokkoli

1 lillkapsas

5 muna

pool klaasi piima

200 grammi juustu

soola ja pipart

Talita nii

Sega kätega toasoe või, jahu, vesi ja sool taignaks. Vooderda taignaga pirukavormi põhi ja servad. Tee põhjale kahvliga augud ja küpseta seda 200 kraadises ahjus umbes 10 minutit.

Täidiseks murra lillkapsas ja brokkoli õisikuteks, pane need soolaga maitsestatud vette ja keeda umbes minuti. SeejärelpIRUKAS BROKKOLI JA LILLKAPSAGA1 kurna. Vahusta mikseriga munad ja piim. Aseta lillkapsas ja brokkoli piruka põhjale ja vala üle piima ja muna seguga. Maitsesta soola ja pipraga. Viimaks aseta pirukale riivjuust ja küpseta 200 kraadises ahjus umbes 20 minutit.