Kiiresti valmiv ja maitsev soolane pirukas.
Vaja läheb:
Tainas
140 grammi võid
260 grammi jahu
2 spl vett
näpuotsatäis soola
Täidis
1 brokkoli
1 lillkapsas
5 muna
pool klaasi piima
200 grammi juustu
soola ja pipart
Talita nii
Sega kätega toasoe või, jahu, vesi ja sool taignaks. Vooderda taignaga pirukavormi põhi ja servad. Tee põhjale kahvliga augud ja küpseta seda 200 kraadises ahjus umbes 10 minutit.
Täidiseks murra lillkapsas ja brokkoli õisikuteks, pane need soolaga maitsestatud vette ja keeda umbes minuti. Seejärel kurna. Vahusta mikseriga munad ja piim. Aseta lillkapsas ja brokkoli piruka põhjale ja vala üle piima ja muna seguga. Maitsesta soola ja pipraga. Viimaks aseta pirukale riivjuust ja küpseta 200 kraadises ahjus umbes 20 minutit.
Kommentaare veel pole.
Kirjuta oma kommentaar